Pratik Lezzetler
Göre sırala:
Kuzugöbeği Mantarlı Çorba
Ormanların Kralı olarak bilinen ve faydası saymakla bitmeyen kuzugöbeği mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve hazır çorba haliyle sizlere lezzetli pratik bir lezzet sunuyoruz.
Üç Mantarlı Çorba
Türkiye’nin verimli topraklarında yetişen porçini mantarı, sarıkız mantarı ve borazan mantarlarını taptaze topluyor ve hazır çorba haliyle sizlere lezzetli pratik bir lezzet sunuyoruz.
Porçini Mantarlı Çorba
Halk arasında bolet mantarı, ayı mantarı ve çörek mantarı isimleriyle bilinen porçini mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Karadeniz Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve hazır çorba haliyle sizlere lezzetli pratik bir lezzet...
Kanlıca Mantar Turşusu (1650g)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve her sezon tüketebilmeniz için...
Sarıkız Mantar Turşusu 320 g
Türkiye’nin çeşitli yörelerinde tavuk mantarı veya kaz ayağı mantarı olarak da bilinen sarıkız mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı ve Kuzey Doğu bölgelerinin verimli topraklarından topluyor ve her sezon tüketebilmeniz için...
Sığır Dili Mantarı Turşusu (320 g)
Sığır dili mantarı kokusu ve gevrek yapısıyla lezzetli bir mantar türü olarak tanınır. Sığır dili mantarını geleneksel yöntemler ile Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve...
Kanlıca Mantar Turşusu (320g)
Halk arasında çıntar, çam meltisi veya tillice mantarı olarak da bilinen kanlıca mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı Karadeniz Bölgesi’nin ve Ege Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve her sezon tüketebilmeniz için...
Sarıkız Mantar Turşusu 1650 g
Türkiye’nin çeşitli yörelerinde tavuk mantarı veya kaz ayağı mantarı olarak da bilinen sarıkız mantarlarımızı geleneksel yöntemler ile Batı ve Kuzey Doğu bölgelerinin verimli topraklarından topluyor ve her sezon tüketebilmeniz için...
Sığır Dili Mantarı Turşusu (1650 g)
Sığır dili mantarı kokusu ve gevrek yapısıyla lezzetli bir mantar türü olarak tanınır. Sığır dili mantarını geleneksel yöntemler ile Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi ve Akdeniz Bölgesi’nin verimli topraklarından topluyor ve...
Siyah Trüflü Carpaccio (90 g)
Alanında uzman ekibimiz tarafından geleneksel yöntemlerle toplanan trüf mantarlarımızı Türkiye’nin verimli topraklarından topluyor, besin değerlerini kaybetmeden kullanıma hazır hale getiriyor ve güvenli bir şekilde sizlerle buluşturuyoruz. TRÜF MANTARININ FAYDALARI NELERDİR?...